Bel voor een gratis intake gesprek!

Neem contact met ons op: 06-58969534&nbsp &nbspMail Ons

Pigmentvlekken


Pigmentvlekken

 Verwijderen van pigmentvlekken en tatoeages

– Moedervlekken: moedervlekken zijn goedaardige opeenhopingen van pigmentcellen in de huid. Vrijwel iedereen krijgt meerdere moedervlekken.

– Sproeten: sproeten zijn veel voor komende goedaardige kleine lichtbruine vlekjes die vooral gezien worden in het gelaat, de schouders en de armen. De sproeten kleuren sterker na blootstelling aan zonlicht. Wanneer er langere tijd geen of weinig blootstelling is aan de zon, verbleken de sproeten weer.

– Ouderdomsvlekken: naarmate de huid verouderd zien we dat de pigmentcellen niet meer in een mooi egaal verspreide structuur in de huid liggen. Wat we dan zien zijn bruine tot donkerbruine vlekken die eruit zien als moedervlekken en meestal in het gelaat, op de handruggen en onderarmen zichtbaar zijn.

Behandeling
De behandeling wordt uitgevoerd met de geavanceerde ND Yaglaser. Afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid van de pigmentvlekken duurt de behandeling ongeveer 15 minuten. De pigmentvlek zal in kleur steeds verder afzwakken. Afhankelijk van de pigmentvlek zijn er twee tot zes behandelingen nodig om een pigmentvlek zo ver van kleur te laten afnemen dat deze niet meer zichtbaar is. Ouderdomsvlekken verdwijnen meestal reeds na een behandeling. Tatoeages hebben gemiddeld drie tot zes behandelingen nodig.