Bel voor een gratis intake gesprek!

Neem contact met ons op: 06-58969534   Mail Ons

De kliniek


Welkom op de website van Venus laser & huidkliniek.
Op deze website kunt u informatie vinden over de praktijk en de behandelmogelijkheden.
De huidtherapeut is gespecialiseerd in de behandeling van een zieke of beschadigde huid. Huidtherapie is sinds 2003 een erkend paramedisch beroep en heeft een beschermde beroepstitel. Huidtherapie is geregistreerd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG artikel 34). Deze wet geeft regels voor de zorgverlening en beoogt kwaliteitsbevordering van de beroepsuitoefening en patientenbescherming. Huidtherapeuten hebben de HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd.

Venus laser & huidkliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici (BIG).
De paramedisch praktijk en gespecialiseerd in Laserontharing, huidverbetering en huidverjonging. De praktijk is gevestigd in de wijk kruiskamp in Amersfoort. Sinds juli 2013 is er een tweede vestiging bijgekomen in Amsterdam. De praktijk is makkelijk per auto en openbaar vervoer te bereiken.

StudioCalauOnbewerkt_015

De Huidtherapeut
Als erkend huidtherapeute, is Leilema Sekandari aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten(NVH) en geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici volgens de wet BIG. De kwaliteit van de huidtherapie wordt gewaarborgd door de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

StudioCalau_008   StudioCalau_015

Directe Toegangelijkheid Huidtherapie
U hoeft niet meer een verwijsbrief van de huisarts mee te nemen. Vanaf 1-10-2013 is Venus laser & huidkliniek direct toegankelijk.

Actuele openingstijden

Maandag:    10.00 – 19.00 uur
Dinsdag:      Gesloten
Woensdag:  10.00 – 19.00 uur
Donderdag:  Gesloten
Vrijdag:         Gesloten
Zaterdag:     10.00 – 18.00 uur
Zondag:       10.00 – 18.00 uur